גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים)
גלידת לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים) עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זנגביל, זנגביל מסוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת, ו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר שלושה ליטר, לשלב חלב, שמנת, זנגביל, ומלח.
חום על בינוני נמוך, רק מתחת לרתיחה, במשך עשר דקות.
בינתיים, להקציף חלמונים ודבש יחד בקערה בינונית עד בשילוב ביסודיות. לאחר עשר דקות, לאט להוסיף על 1/2 כוס חלב לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
העברה מקציפה תערובת בחזרה לסיר, להקציף לשלב, ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד רפרפת מעילים האחורי של כף החלקה אצבע משאיר קו נקי.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל אטום.
מערבבים לימון גרידת 3 כפות ברנדי, ולאחר מכן להעביר למקרר לצנן לילה. בקערה קטנה, לשלב משמשים, זנגביל מסוכר, וברנדי 1/4 כוס. מקררים בין לילה.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, לאט להוסיף משמשים ספוגים, ג ' ינג ' ר, וכל ברנדי הנותרים. להקפיא במשך שעתיים עד שלוש שעות לפני ההגשה.