קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אבוקדו מתוקה

גלידת אבוקדו מתוקה
צריך קינוח צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו? גלידת אבוקדו מתוקה יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 580 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 50 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו גלידת אבוקדו: פינוק מתוק קטיפתי, גלידת אבוקדו, ו גלידת אבוקדו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את האבוקדו, מיץ הליים והסוכר במעבד מזון. מכסים ומחית עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. מקציפים שמנת מוקצפת בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת עד שנוצרות פסגות בינוניות. הרם את המקצף או הקציפו ישר למעלה: קצה הפסגה שנוצרת על ידי הקצפת אמור להתכרבל מעט.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מקציפים קלות את הביצים בסיר, מערבבים פנימה את החלב המאודה, החלב המרוכז ו -1 כוס חלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד חם מאוד, 5 עד 7 דקות.
4
מסירים מהאש ומצננים מעט. מערבבים פנימה את תערובת האבוקדו ואת 2 כוסות החלב הנותרות. השתמש במרית גומי או במטרפה תיל כדי לקפל 1/3 מהקצפת לתערובת האבוקדו. העבירו את המרית בעדינות במרכז הקערה, ואז סביב דפנות הקערה, וחזרו על עצמה עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הקצפת שנותרה, מתקפלים רק עד להטמעה. מכסים ומקררים עד קר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
6
יוצקים את התערובת המצוננת ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שהיא מגיעה לעקביות "הגשה רכה".
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מעבירים גלידה למיכל פלסטיק עם מכסה של ליטר אחד או שניים; מכסים את המשטח בניילון נצמד ואוטמים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריך להבשיל במקפיא לפחות 1 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti

גלידה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "