גלידת דבש ואגוזים
צריכים קינוח ללא גלוטן ? גלידת דבש ואגוזים יכולה להיות מתכון נפלא לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 309 קלוריות . תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו דבש, ביצים, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , שיבולת שועל אפויה אגוזי דבש ופטל , ופשטידות שיבולת שועל אגוזי מייפל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מורחים אגוזים על נייר אפייה וצולים בתנור שחומם מראש, תוך התבוננות בקפידה, עד להזהבה, כ-10 דקות. משפשפים את הקליפות מהאגוזים הקלויים בעזרת מגבת, ואז קוצצים גס.
מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
מורחים אגוזים קצוצים באופן שווה על נייר כסף. ממיסים שוקולד בסיר כפול על מים רותחים.
יוצקים שוקולד באופן שווה על האגוזים.
מכניסים למקפיא עד להתייצבות. ואז לפרק לגושים בגודל ביס.
מרפדים צלחת בגודל 8x8 אינץ' בנייר כסף.
בקערה קטנה מקציפים חלמונים עד לצהוב בהיר. מקציפים דבש. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים לקצף יציב. בקערה שלישית מקציפים שמנת עם וניל לקצף יציב. מקפלים שמנת לחלבונים ואז מקפלים חלמונים לתערובת השמנת. מקפלים פנימה אגוזים מכוסים בשוקולד, ואז יוצקים לתבנית מוכנה.
מקפיאים 8 שעות או לילה עד להתייצבות. להגשה, הופכים על מגש, מסירים נייר כסף ופורסים.