קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת שוקולד-קינמון עם טופי

גלידת שוקולד-קינמון עם טופי
שוקולד-קינמון ג'לאטו עם חתיכות טופי נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סקור תוצרת בית (חתיכות טופי) שוקו חם, עוגיות הלחם הקצרים של רות עם שוקולד חלב טופי ביטים, ו עוגת גבינה עם טופי ביטס.

הוראות

1
להקציף סוכר, קורנפלור, קינמון, ומלח בסיר בינוני כבד עד מעורבב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף הנותרים 1 3/4 כוסות חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל 1 דקה יותר, לטאטא מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; הוסף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
העברת בסיס ג ' לאטו לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מניחים קערה על קערה גדולה מלאה קרח ומים וקריר, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תהליך בסיס ג ' לאטו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, הוספת טופי במהלך הרגע האחרון של churning.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
טופי.טופי.
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
העברה למכולה; כיסוי. להקפיא לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.