קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גספצ'ו עם שמן כוסברה

גספצ'ו עם שמן כוסברה
גספצ'ו עם שמן כוסברה הוא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר העבודה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ שרי, מלפפון, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מרהיב. גספצ'ו עגבניות צהוב עם שמן כוסברה ואבוקדו, גספצ'ו-חזה עוף ברוטב עם שמן בזיליקום, ו גספצ'ו אבטיח עגבניות עם פיסטוקים ושמן בזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את העגבניות, המלפפון, הלחם, השום והחומץ בקערה גדולה; לזרוק היטב. עובדים בקבוצות, מעבירים לבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -3 דקות. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית והמחית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הסוכר, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד קר, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מכינים את התוספות: שוטפים את הבלנדר, ואז מוסיפים את הכוסברה, שמן הזית, 1/4 כוס מים, מיץ של 1/2 לימון והסוכר והמחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שלב בקערה את המלפפון, הצ ' ילה והמיץ מ -1 / 2 הלימון הנותרים; מתבלים במלח וזורקים. מחלקים את המרק בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מזלפים את שמן הכוסברה ומעליהם את תערובת המלפפון-צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
7
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: שרי מנזנילה, אלברינו, Verdejo

מנזנילה שרי, אלברינו וורדג 'ו הם בחירה מצוינת לגספאצ' ו. למרות שאומרים שגספצ ' ו הוא זיווג מסובך, כל היינות הספרדיים האלה יכולים לעבוד. אתה יכול לנסות את בלנקיטו אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
בלנקיטו אלברינו
בלנקיטו אלברינו
אלברינו הקלאסי הזה מראה צהוב קש עם השתקפויות ירקרקות. הוא נקי על האף בעוצמה טובה, טרי, ניחוחות של הדר, אגס ופירות תפוחים פריכים עם רמזים של הערות פרחוניות. טעים, מאוזן, טרי, עליז על החיך; מאוזן היטב וידידותי מאוד לאוכל.תערובת: 51% אלברי טסו, 24% טרייקסדורה, 15% קייססו, 10% לורידו