קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

גרבלקס עם רוטב חרדל

גרבלקס עם רוטב חרדל
גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 245 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמיר, סוכר, לחם פומפרניקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-15 דקות. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל חריף, גרבלקס מקורר ברוטב חרדל, ו גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הסלמון לשניים לרוחב ומניחים חצי מעור הדג בצלחת עמוקה. לשטוף ולנער לייבש את השמיר ולמקם אותו על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים את המלח, הסוכר, גרגרי פלפל כתוש, וזרעי שומר בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה על חתיכת הדג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את החצי השני של סלמון על שמיר, צד העור למעלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים מחבת קטנה על גבי נייר כסף ומשקל אותו עם כמה פחיות כבדות. מקררים את הסלמון לפחות 2 עד 3 ימים, הופכים אותו כל 12 שעות ושופכים אותו עם הנוזל שאוסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להניח כל פיסת סלמון שטוח על קרש חיתוך, להסיר את חבורה של שמיר, ומפזרים את החלק העליון עם שמיר קצוץ. עם סכין חיתוך ארוכה ודקה, פרוס את הסלמון בפרוסות דקות ארוכות כפי שהיית עושה לסלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מגישים עם לחם פומפרניקל כהה ורוטב חרדל. אתה יכול גם לשרת עם בצל אדום קצוץ צלפים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
1/4 כוס חרדל דיז ' ון
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
8
1 כפית חרדל יבש
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
9
3 כפות סוכר
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
2 כפות חומץ יין לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
11
1/3 כוס שמן זית
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
3 כפות שמיר טרי קצוץ
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
13
מערבבים את חרדל, סוכר וחומץ בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן ומערבבים בשמיר הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מגישים עם גרבלקס.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.