קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוקים

גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוקים
גרטן תירס ותפוחי אדמה מתוק לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חמאה, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: כרוב תפוחי אדמה וגרטן תירס, גרטן פובלאנו, תפוחי אדמה ותירס, ו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ופפ.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, השום, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מערבבים תירס ותירס בסגנון שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
בקערה קטנה שלבו פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
אופים בחום של 350 דקות במשך 45-50 דקות או עד להזהבה ותפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.