גריל Gruyère וכריכי טפנד זיתים
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם עגבניות מיובשות בשמן ארוז, עגבניות, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גריל Gruyere, כריך צ'דר וטפנד זיתים, כריכי גזר וחומוס מרוקאים עם טפנד זיתים ירוק, ו כריכי גזר וגבינת עיזים מרוקאים עם טפנד זיתים ירוק.
הוראות
הסר 4 עגבניות מיובשות ו 2 כפות שמן מצנצנת. שמור שאריות עגבניות ושמן לשימוש נוסף. הגדר 1 כף שמן בצד.
שלב עגבניות, 1 כף שמן, זיתים, ושום במעבד מזון מיני; תהליך עד חלקה בעיקר, גירוד הצדדים של הקערה פעם אחת.
מברשת צד אחד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מורחים 1 1/2 כפות תערובת זית על כל אחד 4 פרוסות לחם, צד שמן למטה. למעלה כל פרוסת לחם עם 1 כף גבינה, 2 פרוסות עגבניות, ו 1/2 גרם Gruyre. למעלה כל אחד עם הנותרים 4 פרוסות לחם, צד שמן למעלה.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח כריכים (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים). מבשלים 2 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה לחם קלוי.