גרנולה קיצונית
גרנולה קיצונית יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחות הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 579 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ מייפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו Pb & H Extreme, דיפ קיצוני פפרוני, ו אוכמניות-קיווי אקסטרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה רדוד גדול עם לסכל.
מורחים את הפקאן ושקדים על הסדין וצולים במשך 8 עד 10 דקות, עד קלוי קלוי קל.
להעביר את האגוזים ללוח, לתת מגניב לקצוץ את האגוזים. תניח בצד.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
יוצקים את שיבולת השועל ואת שומשום, אם משתמשים, בתל על אותו גיליון אפייה. ממיסים את החמאה בקערה קטנה במיקרוגל; מערבבים בסירופ מייפל ומלח טפטוף על גבי שיבולת השועל. מערבבים היטב עם מרית גומי ולאחר מכן להפיץ את שיבולת השועל בשכבה אפילו.
אופים את שיבולת השועל במשך 30 דקות, ערבוב פעם עם המרית באמצע, עד שיבולת השועל הם בצבע קל.
תן מגניב; התערובת תהיה פריך כפי שהוא מתקרר.
הוסף את התאריכים, אוכמניות, אגוזים שמורים וזריקה.
* אחסן את הגרנולה בצנצנות זכוכית מכוסות בטמפרטורת החדר עד חודש. * להכפיל את הכיף! הפוך שתי קבוצות של גרנולה על ידי הכפלת החומרים ושימוש בשני גיליונות אפייה—אחד בשליש העליון ואחד בשליש התחתון של התנור. חבילה בשקיות צלופן קשורה בסרט למתנה טעימה.
Real Food For Healthy Kids reprinted with assistance of William Morrow / An Imprint of Harper