ג'אנדואיה ג'לאטו
Gianduia Gelato יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1711 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, בראוניז Gianduia, ו בראוניז "נוטלה" של ג'יאנדויה (מתכונים דומים).
הוראות
אגוזי לוז דופק עם סוכר ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
העברה לסיר בינוני כבד עם חלב ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 20 דקות.
תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, ואז לחזור סיר ניקה.
שים 1/4 תערובת חלב כוס בקערה קטנה להקציף בקורנפלור. חזור לסיר, ואז להרתיח מעל חום בינוני 2 דקות, לטאטא לעתים קרובות (תערובת תהיה עבה).
הסר מחום ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד נמס incorporated. צמרמורת, ערבוב מדי פעם, עד קר מאוד, 3 עד 6 שעות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה.
מעבירים למכולה אטומה ומכניסים למקפיא להתקשות.