ג'ינג'ר ג' ק-או-פנסים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לנסות את ג'ק-או-פנסים של ג' ינג'ר. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם ציפורן טחונה, אגוז מוסקט, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו פופקורן ג'ק-או-פנסים, ג'ק-או-פנסים מתוקים, ו סיידר פיקנטי ג'ק-או-פנסים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים יחד את הקיצור, הסוכרים והביצה עד שהם תפוחים. מערבבים פנימה את המולסה. מנפים יחד את הקמח, התבלינים, הסודה לשתייה והמלח, ומערבבים לתערובת הסוכר. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים 3-4 שעות.
כשהוא מוכן לאפייה, חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.זהו בצק רך, לכן עבדו במהירות כדי לגלגל את הבצק בעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות וגזרו צורות דלעת בעזרת חותכן עוגיות דלעת, או ביד חופשית בעזרת סכין קטנה. אם אתה חותך את הדלעות שלך ביד חופשית, אל תהפוך את הגבעול לדק מדי או שהוא יתנתק לאחר האפייה. השתמש במרית כדי להרים את הדלעות על ניירות אפייה משומנים קלות ואופים כ -10 דקות. אל תאפה יותר מדי. מצננים לחלוטין על מדפי תיל לפני הקישוט.
לקישוט הדלעות, הניחו בצד 1/3 כוס מהציפוי המלכותי וצבעו אותו בירוק. צבעו את הדובדבן שנותר בכתום על ידי מיזוג בצבע מאכל אדום וצהוב. (התחל עם 5 טיפות אדום ו -6 טיפות צהוב והוסף עוד צביעה לפי הצורך כדי להפוך את הצבע לאינטנסיבי יותר.)
מורחים ציפוי כתום על הדלעת, ונמנעים מהגבעול. אפשר להתייצב ואז השתמש בקיסם כדי לטבול ציפוי ירוק על הגבעול.
אתה יכול ללחוץ על תירס ממתקים או שוקולד צ ' יפס כדי ליצור פנים על כל דלעת, או שאתה יכול לצנף פנים עם שוקולד מומס בשיטה הבאה. ממיסים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס במיקרוגל בקערה חסינת חום למשך 1 דקות. הצ ' יפס אולי נראה לא נמס, אך מערבבים אותם בכף כדי לראות אם הם אכן התרככו לפני שמכניסים אותם לדקה נוספת, במידת הצורך.
כף את השוקולד המומס לשקית נעילת רוכסן. אטום את השקית ולחץ על כל אוויר. השתמש בקיסם כדי ליצור חור זעיר מאוד בפינה אחת של השקית כדי לשחרר זרם דק של שוקולד. צינור עיניים ואפים וחיוכים משוננים לפי הצורך. הניחו לשוקולד להתייצב לפני ערימת העוגיות.
בעזרת מכות או מערבל עומד מקציפים את חלבון הביצה ומיץ הלימון לקצף. במהירות בינונית מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת סמיכה אך עדיין נוזלית מספיק כדי להקציף. ואז מקציפים גבוה עד שהתערובת סמיכה ומבריקה, כ -3 דקות. מכסים את המשטח בניילון נצמד בזמן ההמתנה לשימוש בו. רויאל הדובדבן יהיה להגדיר משרד, מבריק גימור כאשר מיושם כדי עוגייה. ניתן לאחסן את הציפוי, מכוסה היטב, במקרר עד שבוע.