קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמוציות & ג'לי קלמנטינה. מנה אחת מכילה 1560 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכו לחנות ותביאו חמוציות, קלמנטינות, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'לי קלמנטיין, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו רוטב קלמנטיין חמוציות.

הוראות

1
להטות את פירות יער קלמנטינות לתוך מחבת שמירה, ויוצקים 1 ליטר מים. חום בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות עד פירות יער רכים. כמו תערובת מתרכך, למעוך קלות לשחרר את כל המיץ מן פירות יער. אתה יכול לעשות את זה עם מרסק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לקרר את התערובת, ואז להטות אותו לתוך שקית ג ' לי תלוי מעל קערה גדולה, או לתוך מסננת פלסטיק גדולה מרופדת מוסלין. אתה צריך מסננת פלסטיק, כמו החומציות של הפרי ישפיע על כל מתכת. השאירו לילה כך המיצים לרוץ דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
למחרת, למדוד את הנוזל. אתה צריך בסופו של דבר עם 1.4 ליטר. אם יש לך פחות, לפצות את התערובת עם מים. אם יותר, מרתיחים כדי להתאדות את העודף. בינתיים, לעקר את הצנצנות שלך ולשים צלחת קטנה במקפיא כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
להחזיר את הנוזל למחבת ולהוסיף את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום עד מומס, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח, ולאפשר לבשל במשך כ 20 דקות. השתמש מדחום סוכר כדי לקחת את הטמפרטורה עד 105C או, לאחר 15 דקות, להתחיל לבדוק את הסט שלה על ידי הפלת התערובת על צלחת מקוררת. כאשר הוא מוכן, התערובת תופיע להגדיר כאשר אתה דוחף את האצבע דרך. הטיפות שיוצאות מהכפית גם ייראו דומדמניות. כפית את כל חלאות שנותרו ומערבבים בנמל. סיר לתוך הצנצנות, ואז לעזוב להגדיר. זה יימשך לפחות שנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת