קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי קרמי-OA® JIGGLERSÂ

ג'לי קרמי-OA® JIGGLERSÂ
ג'לי שמנת-OÂ ® JIGGLERSÂ ביצה נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם jigglers ביצה ג'לי עובש ביצה, חלב, פודינג מיידי טעם שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), קרם Raspberry Jell-O Parfaits, ו JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא.

הוראות

1
נגב בתוך שני הצדדים של עובש ביצה לאורך שפות קלות עם שמן, באמצעות מגבת נייר. (או, לרסס עובש קל עם ספריי בישול.) עובש סגור, התאמת את הקצוות של חצאי הביצה. הצמד כל אחד מ-6 חצאי הביצים הבודדים יחד עד שכל אחת מ-6 הביצים אטומות היטב. בדוק כל ביצה כדי לוודא שהיא סגורה ואטומה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מניחים עובש, מילוי בצד, על מגש.
3
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 3 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מגניב 30 דקות. בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים חלב לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עם חוט מקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים לתוך כוס מדידה עם זרבובית לשפוך. מיד לשפוך לתוך עובש דרך חורים מילוי עד שכל ביצה מלא רק כדי העליון של צורת הביצה. (כל תערובת ג 'לטין שנותר ניתן לשפוך לתוך מחבת מרובע 8 - או 9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מקררים לפחות 3 שעות או עד המשרד. עובש פתוח באמצעות סכין שטוח משעמם לחטט בעדינות בין החצאים של כל ביצה. (אל תמשוך את הידית.) להפוך עובש מעל ולנער בעדינות כדי unmold ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
לטבול בתחתית מחבת מרובע לתוך מים חמים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים ג 'לטין לצורות דקורטיביות עם חותכי עוגיות, להיות זהיר לחתוך את כל הדרך דרך ג' לטין לתחתית המחבת. הרם צורות ג ' לטין מהמחבת. שמור שאריות לנשנוש. לאחסן ביצים שאריות, מגזרות ג ' לטין ושאריות במיכל מכוסה היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גליל פירותגליל פירות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף