ג'מבליה נקניק מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Jambalayan נקניק מעושן. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חזיר, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו נקניק מעושן Jambalaya, נקניק מעושן Jambalaya, ו נקניק Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בשמן בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד זהוב חום, על 5 דקות.
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת.
מבשלים פלפלים, סלרי, בצל, בצל ירוק, שום, ו 1/2 כפית מלח בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות. מערבבים אורז, נקניק, עגבניות עם מיץ שלהם, מים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולהביא לרתיחה מתגלגלת.
הפחת את החום ובשל בשתייה חשופה, מכוסה היטב במכסה, עד שהאורז רך והמים נספגים, כ-25 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות. אורז עם מזלג.
Lagier מרדית הר Veeder נאפה עמק סירה ' 06
Jambalaya יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים, מפזרים מים, במיקרוגל או בחום נמוך.