דאש ובלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דאש ובלן. והוא מתאים להגשה ל 213 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1156 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מאוד של בעלי לומר. אבל זה היה עדיין מוסיקה לאוזניי, החרא הזה הוא דה פצצה, אתה יכול לטבול את החלק העליון של קונוס בשוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גולש על מקף, גב ' דאש תפוח אדמה אפוי טריזים, ו עוף צלוי קל עם גברת דאש. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F. ממיסים חמאה. ברגע שהוא נמס, ממשיך לבשל אותו עד שהוא מריח אגוזים ומוצקי החלב הפכו חום בהיר. תוריד את החום וקריר.קרקרים Bash גרהם בשקית zip loc עד שהם כמעט אבקה בסדר (כמה גושים גדולים יותר הם בסדר). בצלחת חסינת קנה, מערבבים יחד חמאה חומה וקרקרים כתושים.
פרוש בשכבה דקה וטוסט במשך כ -10 דקות עד שזה גוון אחד כהה יותר. לפקוח עין על זה כל הזמן. מגניב.שוט במערבל עומד (או ביד) חמאת בוטנים וניל עד שהתרכך. תניח בצד.
מקציפים יחד חצי חצי, חלמונים, סוכרים ומלח. תניח בצד.הכינו אמבטיית מי קרח.
מניחים מסננת בסדר מעל קערה בגודל בינוני. לטבול את תחתית הקערה בקערה גדולה יותר מלאה קרח ומים. תניח בצד.
מחממים קרם כבד בסיר בגודל בינוני. לכבות את החום כפי שהוא מתחיל לרתוח. תוריד את החום לאט לטאטא לתוך חצי חצי / תערובת ביצה.
יוצקים בחזרה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה. מערבבים עם כף עץ עד שהוא מתעבה מעט. זה נעשה כאשר אתה גורר את האצבע שלך על הגב של כף העץ וזה משאיר עקבות.
יוצקים תערובת דרך המסננת לתוך הקערה שמעל אמבט הקרח.
להקציף בתערובת חמאת בוטנים/וניל מרוכך. תשאיר את הקערה באמבט הקרח עד שהפודינג יהיה קר. מערבבים כל 10 דקות בערך.
מניחים גלישת saran על פני השטח העליון של פודינג כדי למנוע עור להיווצר. מקררים חביצה במשך כמה שעות. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא במשך כמה שעות לפני ההגשה. למעלה עם חמאה חומה פירורי קרקר גרהם.שלח דוא " ל זה