קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

דגים אפויים עם מנטה & מנגו להתענג

דגים אפויים עם מנטה & מנגו להתענג
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דגים אפויים עם מנטה & מנגו רליש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, garam masala, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דגים עם תבלין מנגו, פילה סלמון טנדורי עם מנגו מנטה, ו טאקו דגים פריכים עם מלפפון מנגו להתענג.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולשים את פילה דגים בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הצ 'ילי הקצוץ, מנגו, כמון, זנגביל, נענע, צ' אטני מנגו ומיץ ליים. כפית רבע מהתענוג על גבי כל פילה וללטף אותו לשכבה אפילו עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
שים את הלחם במעבד מזון עם garam masala וכורכום וויז לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את שמן הזית ונותנים למעבד פעימה אחת אחרונה לערבב הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
כפית את הפירורים על פילה מעוטר הנאה. מכסים את הפח בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות עד פתיתי דגים בקלות הפירורים יש crisped על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מגישים עם סלט ירוק לראות מתכון, להלן.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.