תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל דגים בקארי קוקוס (Mtuzi wa Samaki). והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 281 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם בצל, זנגביל, אבקת קארי מדרס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דגים קארי קוקוס, דגים בחלב קוקוס קארי, ו קארי קוקוס דגים הודיים.
הוראות
1
מפזרים דגים עם 3/4 כפית אבקת קארי, 3/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אבקת קארי
דגים
מלח
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים דגים; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה עמוקה על הקרקעית אבל לא מבושלים למעלה (דגים יסיימו לבשל מאוחר יותר ברוטב).
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
5
הסר דגים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להוסיף ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
8
להוסיף 3/4 הנותרים אבקת קארי, הנותרים 3/8 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל שחור, עגבניות, ומיץ לימון. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד עגבניות נשבר, ערבוב מדי פעם. רסק עגבניות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אבקת קארי
מיץ לימון
עגבנייה
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מערבבים בחלב קוקוס. להחזיר דגים יחד עם מיצים שנצברו למחבת, צד השחמה למעלה. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
חותכים דגים ל 4 מנות שוות. רוטב כפית לתוך קערות בודדות, רדודות; העליון כל אחד עם חתיכת דגים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.