דגים מצופים אגוזים
דגים מצופים אגוזים דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי לוז, ווסאבי, g דגים שמקורם בר קיימא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. דגים משובצים פיסטוק, דג שומשום מצופה, ו דג שומשום מצופה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
כדי להפוך את הקרום, להשתמש מרגמה ועלי או מעבד לטחון את אגוזי לוז עם שאלוט, שום, כוסברה, ווסאבי ומיץ ליים.
הניחו את פילה הדגים בתבנית אפייה ומרחו את הצמרות בתערובת האגוזים. כפית קצת מים סביב הפילה, רק מספיק כדי לכסות דק את תחתית תבנית האפייה.
אופים בתנור במשך 15-20 דקות עד הדג מבושל דרך.
מגישים עם אורז, פלחי לימון וסלט ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.