קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שעועית ירוקה, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג לבן עם רוטב מנגו ליים, טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעשות 3-4 חתכים בכל צד של הדג. לשפשף את התיבול, גרידת סיד ושמן, לוודא שאתה מקבל את זה ישר לתוך החתכים ואת החלל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 12-15 דקות או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
להפוך את הגריל גבוה ומבשלים 2-3 דקות יותר כדי לחרוט את העור. לכסות ולנוח במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
לסלסה, מערבבים את המנגו, צ ' ילי, אבוקדו, בצל אביב, כוסברה ומיץ ליים, ועונה. מביאים מחבת קטנה של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ומבשלים 4 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים את הדג עם אורז, שעועית וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.