דגים שלמים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים שלמים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לך זנגביל, שמן שומשום אסייתי, יין בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה, דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, ו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר.
הוראות
לשטוף את הדג במים קרים לנגב יבש. הפוך 3 אלכסוני מקביל 2 אינץ ' ארוך חתכים בכל צד של הדג, חיתוך דרך העצם. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ים ולהניח אותו על צלחת חסינת חום גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
במכתש, לדפוק את הג ' ינג ' ר למשחה עם קמצוץ של מלח ים. קחו שליש ממרח הג ' ינג ' ר ודחפו קצת לתוך כל אחד מהחתכים בדגים. בקערה קטנה, מערבבים את שארית ממרח הג ' ינג ' ר עם רוטב הסויה, היין וכפית 1/2 של שמן השומשום. כפית את הרוטב לתוך החלל ועל גבי הדגים ולתת לרבד במשך 10 עד 20 דקות.
הכנס רבע מהגדוד לחתיכות לתוך חלל הדג. כפית כל מרינדה מהצלחת מעל הדג העליון עם הבצל הירוק שנותר.
כדי להגדיר את ההסדר מהביל שלך, לשפוך על 3 כוסות מים לתוך ווק גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. הגדר את הצלחת עם הדגים בתוך ספינת מתכת או במבוק ולכסות בחוזקה עם מכסה או בנייר כסף. כאשר המים רותחים במרץ, לשים על כפפות תנור בזהירות למקם את הספינה בווק; המים לא צריך לגעת בצלחת. קיטור הדגים עד שהוא אטום ברחבי פתיתים בקלות כאשר משך עם מזלג, 15 עד 18 דקות. בזהירות להסיר את הספינה מן ווק.
כאשר הדג כמעט נעשה, מחממים את שמן הבוטנים ואת 1/2 הנותרים כפית שמן שומשום במחבת קטנה עד חם מאוד.
הסר את הצלחת עם הדג מן הספינה.
יוצקים את השמן החם על הדגים כדי לזגג אותו (מהביל לעתים קרובות משאיר גימור מט מאוד) ומגישים את הדגים מיד מהצלחת. האורחים יכולים להרים חתיכות של דגים מהצלחת עם מקלות אכילה כפי שהם אוכלים או שהם יכולים להיות מוגשים מנות רשמיות. הקפד לשרת קצת מהרוטב עם הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.