דגים Fajitas עם רוטב חריף ורדה
פהיטות דגים עם רוטב חריף ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. טאקו דגים עם סלסה מנגו ורדה, דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות), ו טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
חותכים את הדג לרצועות 1 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
עם מגבת נייר או סמרטוט, משמנים את הגריל בשמן כדי למנוע דבק.
מניחים דגים על הגריל בעדינות; ומבשלים 3 דקות בכל צד, פונה בזהירות עם מלקחיים.
על הקצוות החיצוניים הקרירים של הגריל למקם את טורטיות כדי לחמם אותם.
מעבירים את הטורטיות מחוממות לצלחת או קערה רדודה רחבה מרופדת במגבת מטבח נקייה. מקפלים את הקצוות של המגבת מעל טורטיות כדי לשמור אותם חמים.
כדי להרכיב, לחלק את הדגים בין טורטיות העליון עם סלסה ורדה ופרוסות אבוקדו. לסחוט מיץ ליים על האבוקדו לגלגל את הטורטיות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.