קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות7
מגזין

דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת

דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת
דג גפילטע פיש לבן מעושן עם רוטב חזרת לימון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 143 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם עלי חסה חמאה, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים גזר במחבת של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול בקערה קטנה. מערבבים ארוחה מצה לתוך המים; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים גזר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים שמן זית במחבת בינונית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים בצל ומטוגנים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
מוסיפים תערובת בצל לגזר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
הוסף תערובת ארוחה מצה; תערובת עד תערובת הוא מחית וחלק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 ביצים ומיץ לימון בקערה גדולה עד קצף מעט מעובה, על 4 דקות. מערבבים בתערובת מן המעבד; לא לנקות קערת מעבד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים פילה דגים, דגים מעושנים, מלח ופלפל באותה קערת מעבד עד דגים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הביצים הנותרות ומערבבים למשחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מוסיפים תערובת דגים לתערובת המצות וערבבים היטב. מכסים ומקררים עד קר מאוד, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה. באמצעות ידיים רטובות, צורה 1/4 תערובת דגים כוס עבור כל כופתה לתוך אליפסה בצורת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מניחים על גיליון מוכן. מכסים בנייר שעווה וצינה בעת הכנת כרוב קיטור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
הגדר מדף ספינת ירקות בסיר גדול. מלא סיר עם מספיק מים כדי לפגוש, אבל לא לכסות, התחתון של מתלה. מתלה קו עם עלי כרוב. מסדרים 8 כופתאות דגים על עלים; מכסים עם כרוב נוסף. מביאים מים לרתיחה. מכסים כופתאות סיר וקיטור עד מבושל דרך המשרד לגעת, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
15
העברת עלי כרוב עליונים לצלחת. למעלה עם כופתאות מבושלות. מכסים עם עלי כרוב תחתון. קיטור שנותר כופתאות בעלי כרוב נוספים ב 2 קבוצות יותר. מכסים ומקררים גפילטע דגים עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
לדחוף שום דרך העיתונות שום לתוך קערה קטנה או שום בשר טחון ומניחים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים בחזרת ומיץ לימון. בהדרגה להקציף במיונז. רוטב העונה עם מלח ופלפל. כיסוי; להירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
צלחות קו עם עלי חסה. מסדרים 1 או 2 כופתאות דגים על כל אחד. רוטב כפית לימון-חזרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.