דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים
אם יש לך טימין, לימון, דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים, דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים, ו דג חרב ים תיכוני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה משלבים את הארטישוקים, עגבניות, לימון, זיתים ועשבי תיבול.
טפטוף עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים יחד. קח חתיכת 18 אינץ ' של רדיד אלומיניום לקפל אותו חצי לרוחב. מקפלים רצועה 1-inch בכל צד על פני פעמיים, פעם אחת כדי לסגור ופעם לאטום; אתה צריך עכשיו יש נרתיק. חזור על עוד 3 שקיות. מתבלים את הפילה במלח ופלפל ומניחים 1 בכל כיס.
הוסף 1/4 של תערובת ארטישוק לכל נרתיק. מקפלים מעל רצועת 1 אינץ ' של העליון פעמיים לאטום.
מניחים את החבילות על מחבת ואופים במשך 20 עד 25 דקות, בהתאם לעובי הדגים שלך. בזהירות לפתוח את שקיות ולמקם את הדגים וירקות על צלחות חמות. כפית כל מיצים שהצטברו על הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.