דובדבנים-מרלו גרניטה
דובדבן מרלו Granita עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 68 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, תפוז בטבור, מרלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דובדבנים-מרלו גרניטה, אוכמניות מרלו גרניטה, ו עוגיות דובדבן מרלו.
הוראות
שלב 1 כוס מים וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקוביות קרח.
בעוד תערובת סוכר מגיע לרתיחה, לסדוק, ולסחוט מיץ מתפוז למדוד 1 כף ו 1/2 כוס, בהתאמה.
מניחים תערובת דובדבנים וסוכר בבלנדר; תהליך במשך 1 דקה או עד מחית, לעצור לפי הצורך כדי לגרד צדדים. מערבבים בקליפה, מיץ, ו 1 כוס מרלו; לשפוך לתוך מחבת מרובע 8 אינץ'. לכסות ולהקפיא במשך 8 שעות או עד המשרד.
הסר תערובת מן המקפיא; לגרד תערובת שלמה עם מזלג עד רכות.