דלעת בלוטים עם מלית חמוציות
ניתן להכין את המתכון של דלעת בלוטים עם מלית חמוציות תוך שעה ו-5 דקות בערך . מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש דלעת בלוטים, חמאה, סלרי ופלפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות דלעת בלוטים עם מרווה וגרוייר , דלעת בלוטים אפויה עם תרד , ומרק דלעת בלוטים בקארי .
הוראות
חותכים דלעת לשניים; להשליך זרעים.
חותכים פרוסה דקה מהחלק התחתון של חצאי דלעת כך שיישבו שטוחים.
מניחים את הדלעת עם הצד החלול כלפי מטה בתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
הוסף 1/2 אינץ' מים. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 45 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את התפוח, המלח, מיץ הלימון והפלפל. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית-נמוכה עד שהתפוח מתרכך, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את החמוציות, הסוכר והמים. מבשלים ומערבבים עד שהגרגרים קופצים והנוזל סירופי.
הופכים חצאי דלעת; ממלאים בתערובת חמוציות. מכסים ואופים 10-15 דקות יותר או עד שהדלעת רכה.