דלעת מוקפצת
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? דלעת מוקפץ יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוטב סויה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: דלעת מוקפצת עם צ'ילי ובזיליקום (פאקתונג Pad באי Horapa), קפסיקום בסאן סאג'י (פלפל מוקפץ ופלפל חומוס קמח מוקפץ), ו בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להשחים. מערבבים בדלעת, גזר, רוטב סויה, מלח ופלפל; מבשלים עוד 5 עד 7 דקות, עד הדלעת מכרז.
מפזרים זרעי שומשום לפני ההגשה.