תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית לבנה דלורית. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מרק עוף פחות נתרן, גרעיני pumpkinseed, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומרק שעועית לבנה, עוף, דלעת סקווש ומרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה טבעונית ומרק דלורית צלוי.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר את בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות של טפטוף במחבת; להתפורר בייקון, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל, סלרי ושום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף סקווש; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
5
מוסיפים יין; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במרק, כמון, פלפל אדום, קינמון, וציפורן; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים שמנת, אורגנו, מלח, פלפל שחור, שעועית; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)