קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

דלעת צהובה תאילנדית וקארי פירות ים

דלעת צהובה תאילנדית וקארי פירות ים
קארי דלעת ופירות ים צהוב תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 6 . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קארי תאילנדי להדביק, ציר דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב הקוקוס המשומר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בריא מפתח ליים עוגות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. מתכונים דומים: דלעת צהובה תאילנדית וקארי פירות ים, קארי צהוב תאילנדי עם מתכון לפירות ים, ו הקארי הצהוב התאילנדי האהוב עליך.

הוראות

1
החלק את החלק העליון הקרמי הסמיך מפחית חלב הקוקוס והכניס אותו לסיר גדול או קדירה עם משחת הקארי, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
משחת קארימשחת קארי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לזה לרחוש ובעזרת מזלג, להקציף או כף עץ, מקציפים שמנת ומדביקים יחד עד לאיחוד. עדיין מקציפים בעדינות, מוסיפים את שארית חלב הקוקוס, ציר הדגים, רוטב הדגים, הסוכר, הלימון גראס, עלי הליים (אם משתמשים) והכורכום. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הדלעת. מבשלים על רתיחה מהירה עד שהדלעת רכה, בערך 15 דקות, אם כי סוגים שונים של דלעות יכולים להשתנות מאוד בזמן שלוקח להם לבשל; כמה דלעת יכולה לקחת קצת כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי לייםעלי ליים
רוטב דגיםרוטב דגים
מלאי דגיםמלאי דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כורכוםכורכום
סכין קילוףסכין קילוף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כפי שציינתי, אתה יכול לבשל את הקארי עד החלק הזה מראש, אולי להשאיר את הדלעת עם מעט ביס אליו (היא תתרכך ותבשל כשהמחבת תתקרר). כך או כך, כשאתה בערך 5 דקות מהרצון לאכול, התכונן לבשל את פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לכן, למחבת המבעבעת החזקה, הוסיפו את הסלמון והשרימפס (אם אתם משתמשים בשרימפס קפוא הם יצטרכו להיכנס לפני הסלמון). כאשר הסלמון והשרימפס התבשלו, מה שלא אמור לקחת יותר מ -3 עד 4 דקות, מערבבים פנימה כל ירק ירוק בו אתם משתמשים - פרוס, קצוץ או מגורר כחליפות - ומהדקים בעזרת כף עץ. כאשר הבוק צ ' וי נבול, או שבושל ירק ירוק אחר, סחטו פנימה מיץ מחצי ליים, ערבבו וטעמו והוסיפו את המיץ של המחצית הנותרת אם אתם מרגישים שהוא זקוק לו. מורידים את התבנית מהאש ויוצקים את הקארי לקערה גדולה, ומפזרים מעל את הכוסברה; העניין הוא שהכוסברה נכנסת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים עם כוסברה קצוצה יותר לאנשים להוסיף קערות משלהם בזמן שהם אוכלים, וקצת אורז תאילנדי או בסמטי רגיל.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

6שרימפס וורידיםבוק צ'וי או כל ירקות ירוקים אחריםבוק צ'וי או כל ירקות ירוקים אחרים1קילוגרםדלעת או דלעת אגוזי חמאה, קלופה וחתוכה לנתחים גדולים בגודל ביסדלעת או דלעת אגוזי חמאה, קלופה וחתוכה לנתחים גדולים בגודל ביס397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב קוקוס (בערך 1 2/3 כוסות)חלב קוקוס (בערך 1 2/3 כוסות)6שרימפס וורידיםכוסברה, לקישוטכוסברה, לקישוט33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגים (מומלץ: נאם פלא)רוטב דגים (מומלץ: נאם פלא)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר דגים (אני משתמש במים רותחים ובוילון דגים מרוכז; קוביות יעשו)ציר דגים (אני משתמש במים רותחים ובוילון דגים מרוכז; קוביות יעשו)1עד 1 ליים, מיץ או יותר לפי הטעםעד 1 ליים, מיץ או יותר לפי הטעם3גבעולי עשב לימון, כל אחד לחתוך לתוך 1/3 של וחבול עם שטוח של סכיןגבעולי עשב לימון, כל אחד לחתוך לתוך 1/3 של וחבול עם שטוח של סכין3עלי ליים, גבעולים וחותכים לרצועות, לא חובהעלי ליים, גבעולים וחותכים לרצועות, לא חובה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 אונקיות קלופים שרימפס גלם2 אונקיות קלופים שרימפס גלם454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון 2 אונקיות, רצוי אורגני, עור וחתוך לגושים גדולים בגודל ביספילה סלמון 2 אונקיות, רצוי אורגני, עור וחתוך לגושים גדולים בגודל ביס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםמשחת קארי תאילנדית צהובה (או אדומה) משחת קארי תאילנדית צהובה (או אדומה)1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזתי נוצצת. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים.
מהדורה נפלאה של יין זה, נזכר וינטאג 2014 מצטיינים. יפה צמחים עם מסקנות של אבן. מלוח, כמו צלייה של 5 לחמים שונים בתנור יחיד. פריך, כמו כובע הקצה של צלי. היין מציע תווים של פלפלים, הל ופלפל אנגלי. כוח עדין.
מהדורה נפלאה של יין זה, נזכר וינטאג 2014 מצטיינים. יפה צמחים עם מסקנות של אבן. מלוח, כמו צלייה של 5 לחמים שונים בתנור יחיד. פריך, כמו כובע הקצה של צלי. היין מציע תווים של פלפלים, הל ופלפל אנגלי. כוח עדין.
A wonderful edition of this wine, recalling the outstanding 2014 vintage. Beautifully herbal with inferences of stone. Savory, like roasting 5 different breads in a single oven. Crusty, like the end-cap of a roast. The wine offers notes of peppers, cardamom and allspice. A gentle force.