קארי דלעת ופירות ים צהוב תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 6 . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קארי תאילנדי להדביק, ציר דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב הקוקוס המשומר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בריא מפתח ליים עוגות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. מתכונים דומים: דלעת צהובה תאילנדית וקארי פירות ים, קארי צהוב תאילנדי עם מתכון לפירות ים, ו הקארי הצהוב התאילנדי האהוב עליך.
הוראות
1
החלק את החלק העליון הקרמי הסמיך מפחית חלב הקוקוס והכניס אותו לסיר גדול או קדירה עם משחת הקארי, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
משחת קארי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לזה לרחוש ובעזרת מזלג, להקציף או כף עץ, מקציפים שמנת ומדביקים יחד עד לאיחוד. עדיין מקציפים בעדינות, מוסיפים את שארית חלב הקוקוס, ציר הדגים, רוטב הדגים, הסוכר, הלימון גראס, עלי הליים (אם משתמשים) והכורכום. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הדלעת. מבשלים על רתיחה מהירה עד שהדלעת רכה, בערך 15 דקות, אם כי סוגים שונים של דלעות יכולים להשתנות מאוד בזמן שלוקח להם לבשל; כמה דלעת יכולה לקחת קצת כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי ליים
רוטב דגים
מלאי דגים
אליקסיר ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כורכום
סכין קילוף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כפי שציינתי, אתה יכול לבשל את הקארי עד החלק הזה מראש, אולי להשאיר את הדלעת עם מעט ביס אליו (היא תתרכך ותבשל כשהמחבת תתקרר). כך או כך, כשאתה בערך 5 דקות מהרצון לאכול, התכונן לבשל את פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים, לא קלופים וקצוצים
בצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לכן, למחבת המבעבעת החזקה, הוסיפו את הסלמון והשרימפס (אם אתם משתמשים בשרימפס קפוא הם יצטרכו להיכנס לפני הסלמון). כאשר הסלמון והשרימפס התבשלו, מה שלא אמור לקחת יותר מ -3 עד 4 דקות, מערבבים פנימה כל ירק ירוק בו אתם משתמשים - פרוס, קצוץ או מגורר כחליפות - ומהדקים בעזרת כף עץ. כאשר הבוק צ ' וי נבול, או שבושל ירק ירוק אחר, סחטו פנימה מיץ מחצי ליים, ערבבו וטעמו והוסיפו את המיץ של המחצית הנותרת אם אתם מרגישים שהוא זקוק לו. מורידים את התבנית מהאש ויוצקים את הקארי לקערה גדולה, ומפזרים מעל את הכוסברה; העניין הוא שהכוסברה נכנסת ממש לפני ההגשה.
ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזתי נוצצת. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים.
מהדורה נפלאה של יין זה, נזכר וינטאג 2014 מצטיינים. יפה צמחים עם מסקנות של אבן. מלוח, כמו צלייה של 5 לחמים שונים בתנור יחיד. פריך, כמו כובע הקצה של צלי. היין מציע תווים של פלפלים, הל ופלפל אנגלי. כוח עדין.
A wonderful edition of this wine, recalling the outstanding 2014 vintage. Beautifully herbal with inferences of stone. Savory, like roasting 5 different breads in a single oven. Crusty, like the end-cap of a roast. The wine offers notes of peppers, cardamom and allspice. A gentle force.