דקר מטוגן עם ג'ינג'ר, פטריות שיטאקה, וצ' ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 238 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, ג' ינג'ר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו מירין-Braised בוק צ'וי עם פטריות שיטאקה, כרוב מטוגן טאיוואני עם שרימפס מיובש, צ'ילי ופטריות שיטאקה, ו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati (מתכונים דומים).
הוראות
1
פילה העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מחממים מחבת (לא מקל) מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן, ואז פילה. מבשלים עד פילה להתחיל חום בצד אחד, על 2 דקות. Flip פילה ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים מניה, עלי בוק צ 'וי, פטריות, רוטב סויה וג' ינג ' ר. מכסים ומבשלים עד שהדגים אטומים במרכז, כ -3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.