קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל

דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר עם סלט מלפפון רוטב חרדל סויה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, סאקה, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מחית את רוטב הסויה עם חומץ אורז, מירין, סאקה, חרדל ושליש מהשום. עם המכונה על, לאט לשפוך 6 כפות של שמן צמחי להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באמצעות מנדולינה, דק לחתוך חצי המלפפון לאורכו. דק julienne את המלפפון שנותר חצי, כמו גם את הגזר ואת דייקון. בקערה בינונית, לזרוק את הירקות julienned יחד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את שאלוט פרוס ואת השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את שאלוט ושום לצלחת נייר towellined לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפעל ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
כף 1 כף של רוטב סויה חרדל במרכז כל צלחת. מקפלים את פרוסות מלפפון ולסדר אותם על ההלבשה. הגדר את פילה דקר על המלפפונים, הצדדים משחימים למעלה, העליון עם ירקות julienned.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
טפטוף עם ההלבשה הנותרת.
8
מקשטים עם שום מטוגן ושאלו, רצועות צ ' ילה, זרעי שומשום קלויים, עלי כוסברה ועירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
שום מטוגןשום מטוגן
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.