קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)
צריך קינוח נטול לקטוז? האופים הנועזים להפוך Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד) יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קורנפלור, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האופים הנועזים מכינים עוגת אופרה., שוקולד אגוזי לוז Bûche de Noël (יומן חג המולד), ו Yule Log (Bûche de Noël) עם מילוי Mascarpone אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה הקטנה, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור ושוקולד. לנפות 1/3 של החומרים היבשים על תערובת הביצה. באמצעות מרית, לקפל את הקמח. ודא שאתה מקבל את כל הדרך לתחתית של הקערה ולמשוך את כל תערובת הקמח. חזור עם שליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן עם האחרון של הקמח. לא צריך להיות גושים יבשים או כתמים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון, כך העוגה מופץ באופן שווה בכל המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות. (התחל לעשות את המילוי.) העוגה צריכה לקפוץ בחזרה כאשר נגע ובוחן צריך לצאת נקי. ודא שזה לא לבשל יותר מדי זמן כי זה יכול להתייבש, מה שהופך אותו קשה לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת במחבת על מתלה חוט.הכנת מילוי גבינת שמנת שוקולד
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לערבב יחד את גבינת שמנת רכה ואת הסוכר במהירות בינונית עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
ודא שוקולד נמס התקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
7
מוסיף אותו לתערובת גבינת שמנת ומערבבים במהירות בינונית עד צבע השוקולד הוא אפילו בכל רחבי. לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מערבבים בחלב ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
הוסף חלב נוסף לפי הצורך כדי לשמור על המילוי מלהיות נוקשה.חלק הרכבה 1
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10
תריץ סכין בקצוות המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להפוך את מחבת העוגה על גבי משטח שטוח. הרם את המחבת והסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
12
הנח עוד פיסת קלף בקרבת מקום ואבק אותה באבקת סוכר. בזהירות להפוך את העוגה מעל ומניח אותו על הקלף החדש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
13
מורחים בעדינות את מילוי גבינת שמנת שוקולד על העוגה, להישאר על סנטימטר אחד מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
14
בזהירות להפוך קצה אחד ארוך של העוגה על עצמו, לחיצה על הקלף. המשיכו לגלגל את העוגה, השתמשו בקלף כדי לשמור על העוגה צמודה לאורך כל הדרך. העוגה עלולה להישבר קצת, וזה בסדר, כי אתה תכסה את הסדקים בקרם חמאה.
15
ודא העוגה היא הנחת צד התפר למטה. לעטוף את הקלף סביב העוגה ולאחר מכן לעטוף במגבת. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם כפי שמוצג בתמונה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
16
מניחים על מחבת סדין במקרר ומקררים במשך כמה שעות או לילה.הכנת חמאה (להכין עד 2 ימים מראש להכניס למקרר. חזור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
במחבת רוטב 2 ליטר, מוסיפים מים לחצי מלא. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. ממיסים את אבקת האספרסו בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
18
בקערה של מערבל הדוכן, לטאטא יחד את החלבונים ביצה והסוכר. מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס במלואו ואת החלבונים ביצה חם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
באמצעות הקובץ המצורף whisk, מקציפים את הביצים והסוכר עד התערובת היא קרירה למגע. צרף את המשוט והכה בחמאה הריכה. המשך להכות עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
20
מוסיפים את השוקולד המומס והקורר ומכים עד שצבע השוקולד מגיע לכל אורכו. מוסיפים לאט את תערובת האספרסו וניל 1 כפית בכל פעם, ערבוב בכל פעם. (
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
21
הוסף לאט כדי לוודא את קרם חמאה doesnt קרדל.) הכנת פטריות מרציפן(להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מרציפןמרציפן
22
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לנצח את מרציפן וחצי הסוכר על מהירות נמוכה עד הסוכר נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
23
מוסיפים את הסוכר שנותר ומערבבים אותו. זה ייראה כמו פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
24
הוסף 2 כפות של סירופ תירס ומערבבים עד התערובת מתחילה להחזיק יחד כאשר לחוץ עם הידיים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר סירופ תירס, רק לבדוק את העקביות של התערובת כמו שאתה הולך. זה עדיין צריך להרגיש יבש ומתפורר, לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
25
ללוש את המרציפן על גיליון נייר שעווה עד שהוא חלק. אם המרציפן עדיין מתפורר, אתה יכול לטבול את האצבעות בסירופ תירס קטן ולהמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מרציפןמרציפן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
26
מגלגלים את המרציפן לתוך גליל וחותכים לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
27
מגלגלים חצי מהחתיכות לכדורים וצורות כמו כובעי פטריות. קח את החלקים הנותרים וליצור בסיסים של הפטריות ולחץ על הכובעים ובסיסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
28
נמרח את הפטריות עם מעט אבקת קקאו.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
29
תוציא את העוגה מהמקרר ותפתח אותה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני הקצוות באלכסון החל כ 2 אינץ ' מכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
30
מניחים חתיכות של נייר שעווה על צלחת ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
31
הנח את פיסת העץ הגדולה על נייר השעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
32
מניחים את אחת החתיכות החתוכות על גבי בול העץ ומחזיקים במקום עם שני קיסמים. לדחוף את הקיסמים עמוק כך שהם לא נראים לעין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
33
הנח את החתיכה החתוכה האחרת לצד בול העץ.
34
מורחים את קרם החמאה על כל העוגה, כולל הקצוות החשופים והבליטות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
35
מורחים את קרם חמאה במשיכות ארוכות. השתמש במזלג כדי לצייר קווים בקרם חמאה הדומה לנבוח.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
36
בזהירות למשוך את נייר השעווה ומניחים את גבעולי רוזמרין ודלקות אדומות על העוגה ומניחים כמה גבעולי רוזמרין סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קינמון אדומותסוכריות קינמון אדומות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
37
מניחים את הפטריות על העוגה. אבק את העוגה בקלילות עם קצת אבקת סוכר כדי להיראות כמו שלג.משאבים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
38
Epicurious.com מילוי ג ' לי
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
39
עוגת רול
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
40
רשת מזון-Buche De Noel, Gamplan: Buche de Noel
41
רשת מזון Buche de Noel Glace
42
הפניות
43
ויקיפדיה Buche De Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia genoise cake
45
ויקיפדיה מרציפן
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן