קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

האימאם ביילדי עם bbq כבש & tzatziki

האימאם ביילדי עם bbq כבש & tzatziki
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: האימאם Bayildi של Engin, הכומר התעלף (האימאם Bayildi), ו יום שני ללא בשר: תבשיל חצילים טורקי עם עגבניות (האימאם ביילדי).

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חצאי חצילים מתארכים ציון הצד הבשר עמוק, מברשת עם שכבה טובה של שמן זית ולשים על תבנית אפייה. צלוי במשך 20 דקות או עד הבשר הוא רך מספיק כדי לגרוף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מטגנים את הבצל בשמן קטן עד רך, מוסיפים את השום ואת הקינמון ומטגנים במשך 1 דקות. לאחר חצילים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את המרכזים. בערך קוצצים את הבשר ומוסיפים אותו לבצל. חצי את העגבניות, לגרוף את הזרעים ומיץ לתוך מסננת להגדיר מעל קערה, ואז לקצוץ את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את העגבניות הקצוצות למחבת ומבשלים הכל במשך 10 דקות עד נחמד ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תוסיף עוד קצת שמן אם אתה צריך. מערבבים את הפטרוזיליה, משאיר קצת לפיזור בסוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
להניח את חצאי החציל בתבנית אפייה ולחלק את תערובת העגבניות ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים את המיץ מן העגבניות, טפטוף עם יותר שמן זית ואופים במשך 30 דקות עד חצילים התמוטטו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בינתיים, לערבב את החומרים tzatziki יחד ולשים בקערת הגשה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מתבלים את הטלה במלח, פלפל שחור וקורט של פפריקה. מחבת, גריל או ברביקיו עבור 3 דקות בכל צד או עד השומן הוא השחמה יפה, ואז לשים צלחת הגשה לסחוט על חצאי הלימון. פזר את חצילים עם פטרוזיליה, ולאחר מכן לשרת עם כבש וצזיקי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
צזיקיצזיקי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות