זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: האימאם Bayildi של Engin, הכומר התעלף (האימאם Bayildi), ו יום שני ללא בשר: תבשיל חצילים טורקי עם עגבניות (האימאם ביילדי).
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חצאי חצילים מתארכים ציון הצד הבשר עמוק, מברשת עם שכבה טובה של שמן זית ולשים על תבנית אפייה. צלוי במשך 20 דקות או עד הבשר הוא רך מספיק כדי לגרוף החוצה.
מטגנים את הבצל בשמן קטן עד רך, מוסיפים את השום ואת הקינמון ומטגנים במשך 1 דקות. לאחר חצילים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את המרכזים. בערך קוצצים את הבשר ומוסיפים אותו לבצל. חצי את העגבניות, לגרוף את הזרעים ומיץ לתוך מסננת להגדיר מעל קערה, ואז לקצוץ את הבשר.
מתבלים את הטלה במלח, פלפל שחור וקורט של פפריקה. מחבת, גריל או ברביקיו עבור 3 דקות בכל צד או עד השומן הוא השחמה יפה, ואז לשים צלחת הגשה לסחוט על חצאי הלימון. פזר את חצילים עם פטרוזיליה, ולאחר מכן לשרת עם כבש וצזיקי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)