קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

האסלבק תפוחי אדמה קלויים

האסלבק תפוחי אדמה קלויים
תפוחי אדמה קלויים של האסלבק עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 51 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה מרהיב. נסו תפוחי אדמה האסלבק עם פרמזן ושום קלוי, חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה האסלבק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים כדי להסיר עקבות לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות. (זה יעזור בזמן הבישול אם כולם דומים.) קח סכין חדה ומתחיל בקצה 1, חתוך בערך 2/3 דרך תפוח האדמה. חזור על אותו החתך מקצה 1 של תפוח האדמה לשנייה, מרווח הקיצוצים באופן אחיד. (הרעיון הוא ליצור מראה של מאוורר, ולכן לא חותכים את כל תפוח האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים קורט מלח ומבשלים עד שהם רכים. (אל תבשלו יתר על המידה. תפוחי האדמה צריכים להישאר מעט קשים, מכיוון שהם ימשיכו להתבשל במהלך הצלייה.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת סופגת כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מערבבים את הקמח והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערה וזורקים בזהירות עם תפוחי האדמה שכבר מולבנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את תפוחי האדמה המקומחים על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים עד להזהבה, בערך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לסיום, גרפו את תפוחי האדמה בעזרת כף מחוררת על מגבת נייר סופגת ולנקז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר