SS B. L. t הוא pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך תינוק ארוגולה, עירית, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
רווח שווה את הבייקון על תבנית אפייה מרופדת במתלה תיל ואופים עד פריך, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
4
מסננים את הבייקון על מגבות נייר, שומרים את שומן הבייקון מהמחבת. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. פעם התקרר, דק לרכך את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
מחבת
5
עבור התפשטות הצלפים: בקערה, לשלב את גבינת שמנת, צלפים, עירית חרדל דבש, ומתבלים עם מלח ופלפל. עם מרית גומי, לערבב את כל החומרים עד בשילוב. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל דבש
גבינת שמנת
תיבול
צלפים
עירית
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
1
חותכים את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
2
פרוסות מברשת בצד אחד עם שומן בייקון שמורות ולהעביר לתנור כדי להתחמם, על 5 דקות. למרוח את הצד השמן של ארבע פרוסות עם כמה פרוסות צלפים.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
שכבה עם 1 1/2 אונקיות של סלמון מעושן, כמה בצל אדום, עגבניות, בייקון טחון וארוגולה. למעלה עם פרוסת לחם אחרת לחתוך כל כריך לשלישים, כדי להפוך את סנדוויצ ' ים אצבע.