קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

האס. אס.

האס. אס.
SS B. L. t הוא pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך תינוק ארוגולה, עירית, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: .

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
רווח שווה את הבייקון על תבנית אפייה מרופדת במתלה תיל ואופים עד פריך, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
מסננים את הבייקון על מגבות נייר, שומרים את שומן הבייקון מהמחבת. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. פעם התקרר, דק לרכך את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
5
עבור התפשטות הצלפים: בקערה, לשלב את גבינת שמנת, צלפים, עירית חרדל דבש, ומתבלים עם מלח ופלפל. עם מרית גומי, לערבב את כל החומרים עד בשילוב. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דבשחרדל דבש
גבינת שמנתגבינת שמנת
תיבולתיבול
צלפיםצלפים
עיריתעירית
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
1
חותכים את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
2
פרוסות מברשת בצד אחד עם שומן בייקון שמורות ולהעביר לתנור כדי להתחמם, על 5 דקות. למרוח את הצד השמן של ארבע פרוסות עם כמה פרוסות צלפים.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שכבה עם 1 1/2 אונקיות של סלמון מעושן, כמה בצל אדום, עגבניות, בייקון טחון וארוגולה. למעלה עם פרוסת לחם אחרת לחתוך כל כריך לשלישים, כדי להפוך את סנדוויצ ' ים אצבע.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
בצל אדוםבצל אדום
ארוגולהארוגולה
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
לחםלחם