הברות פרי הדר עם עוגיות שקדים
הדר פרץ סילבוב עם עוגיות שקדים לב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 716 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שקדים, חמאה, שקד טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאפינס פירות הדר, עוגיות שקדים הדר, ו הדר טרי עם ג'לאטו ועוגיות שקדים.
הוראות
קודם תכין את העוגיות. עם כף עץ, להכות יחד את החמאה והסוכר בקערה עד חיוור. מערבבים את הקמח, וניל, גרידת לימון, שקדים טחונים וביצה. באמצעות הידיים, להביא יחד לתוך בצק. לעצב לתוך דיסק. לעטוף אפיית קלף ו צמרמורת עבור 1 hr.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
על משטח מקומח, לגלגל את הבצק כ 3 מ " מ עבה. באמצעות חותך עוגיות, לגזור כ 12 לבבות (או סיבובים) בזהירות לשים על גיליון אפייה שאינו מקל.
מברשת קלות עם ביצה קצת מוכה ולחץ בעדינות בכמה שקדים flaked. פופ במקפיא במשך 10 דקות, ואז אופים עבור 12-15 דקות עד רק זהב מבושל דרך. מגניב על מתלה תיל. עוגיות ישמרו במשך כמה ימים במיכל אטום.
עבור בסיס הסילבוב, לשים את מיץ תפוזים ולימון, שידות מגורדות ליקר בקערה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים להתמוסס. ניתן לעשות בבוקר.
רק לפני ההגשה, להוסיף את השמנת לבסיס שוט עד פסגות רכות טופס.
מגישים עם המקטעים הכתומים וגלידת תפוז pared, עם העוגיות.