קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות41
מגזין

הודו אפוי עם רוטב שום קלוי

הודו אפוי עם רוטב שום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Herbed עם רוטב שום קלוי. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ראש שום, שיני שום, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו אפוי עם רוטב שום קלוי, תרנגול הודו בקר צלוי עם רוטב שרדונה, ו חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין לשפשף שום עשב, במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
כדי להכין את טורקיה, להסיר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום בנייר כסף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מורחים לשפשף שום-עשב תחת עור משוחרר ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. בעדינות לחץ על העור כדי לאבטח. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים הודו על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
אופים ב 325 במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להוסיף ראש שום למחבת; אופים נוספים 2 שעות או עד רושמת מדחום 18
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את טורקיה על מגש, בהזמנת טיפות מחבת; בואו לעמוד 20 דקות. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
11
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסננים טפטוף לתוך זכוכית למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה (אתה צריך על 2/3 כוס). שמור 1 כף שומן; להשליך שומן שנותר.
13
מוסיפים מספיק מרק לטפטוף כדי למדוד 3 כוסות; שומרים את המרק שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
שיני שום צלויות נפרדות; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
15
חום שמורות שומן בסיר בינוני מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיפים עיסת שום וקמח; מבשלים 30 שניות או עד משחימים קלות, מקציפים כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
הסר מהחום.