הודו ברביקיו או גמבו עוף הוא מנה עיקרית של קייג'ון. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ציר עוף, סוכר חום, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: גמבו עוף והודו, גמבו טורקיה (עם שאריות הודו לחג ההודיה), ו שאריות הודו: גמבו טורקיה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים את החמאה וממיסים לשמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הטימין, הסלרי, השום, עלה הדפנה, הבצל, הפלפלים ומעט מלח ופלפל. מבשלים מכוסה חלקית עד שהם רכים, 15 דקות.
ניתן לשלב את גמבו עם סוביניון בלאן, יין עם רוז ואלברינו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. סנט פרנסיס סוביניון בלאן עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פרנסיס סוביניון בלאן
מחוז סונומה סוביניון בלאן לוכד טעמים וניחוחות פריכים של הדרים, קיווי ואפרסק לבן עם נגיעה של גרידת ליים ואשכולית בגימור.מצוין כאפריטיף או בשילוב עם סלטים, סושי, פירות ים וגבינות טריות וצעירות.