קושימומחה
מוכן ב27 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

הודו זיגוג סיידר

הודו זיגוג סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Cider מזוגג. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1025 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 27 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, טימין, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו הודו עם זיגוג סיידר, הודו עם זיגוג סיידר, ו תרנגול הודו מזוגג וסיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בסיר גדול עם מכסה גדול מספיק כדי להתאים את טורקיה, להוסיף את כל אבל 2 סיידר תפוחים כוסות ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את המלח, 3 גבעולים של טימין, 3 גבעולים רוזמרין ומערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום, להוסיף 5 כוסות קרח, 6 כוסות מים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
שים את ההודו בסיר עם המלח והחזק אותו כך שהחלל מתמלא במי מלח. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין במי מלח, להוסיף עוד 2 עד 3 כוסות מים לסיר עד מכוסה. מכסים את הסיר במכסה ומקררים בין לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. סדר את זה, צד השד למעלה, במחבת צלייה. תדחפי את הקורנית הנותרת ואת חבורת המרווה לתוך חלל הבטן ותכניסי את הכנפיים חזרה מתחת לתחתית השד. לקשור את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
בקערה קטנה לשלב את שמן קנולה, תיבול עוף ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מברישים את טורקיה בנדיבות עד מצופה לחלוטין. מכניסים לתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 2 1/2 עד 3 שעות. כ -30 דקות לפני ההודו נעשה, למרוח בנדיבות את הציפור עם זיגוג סיידר. Baste עם זיגוג הנותרים 2 יותר פעמים במרווחים של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים.
1
בסיר קטן לשלב את שמורות 2 כוסות סיידר תפוחים ו 1/4 כוס סוכר חום. מבשלים עד מופחת על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת