הודו חג ההודיה עם בשר איטלקי מלית
הודו חג ההודיה עם בשר איטלקי מלית דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון זה של Allrecipes יש 17 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן טרי, פטריות, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. נסו בדיוק כמו קציץ הודו לחג ההודיה., שחרר-Yer-חגורה הודו מלית חג ההודיה, ו יום לאחר חג ההודיה מלית תבשיל ארוחת בוקר טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את הבשר הטחון למחבת, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד משחימים ומתפוררים, לשבור אותו לחתיכות כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מניחים את הבשר הטחון לתוך קערת ערבוב גדולה.
קרע את הלחם לחתיכות מחוספסות, והניח לתוך קערה; להשרות לחם במים עד לחלח, ולסחוט את המים מתוך הלחם. פורר את הלחם הרטוב לתוך הקערה עם בשר טחון.
מערבבים את הבצל, סלרי, פטריות, 4 שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פרמזן וביצה עד לשלב ביסודיות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
יש לשטוף את ההודו, להתייבש עם מגבות נייר. בעדינות את ההודו עם תערובת בשר טחון, ומניחים למחבת צלייה עם מכסה. לשפשף את טורקיה עם שמן זית, לסחוט לימונים על טורקיה, ומפזרים 2 שיני שום יותר, אבקת השום, ועוד מלח ופלפל שחור על הציפור.
צלי את תרנגול ההודו שנחשף בתנור שחומם מראש עד שהעור מושח, כ-45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות C (175 מעלות C), ולכסות את טורקיה עם המכסה. המשך צלייה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא 180 מעלות F( 80 מעלות C), על 5 שעות נוספות. למרוח מדי פעם. אם החלק התחתון של המחבת הצלייה נראה יבש, יוצקים במים.