הודו עם בריח עשב עם רוטב אגס
טורקיה עשב בר עם רוטב אגס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 116 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מים, קורנית, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תרנגול הודו מצופה בעשבים עם סיידר תפוחים., הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, ו הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3 גלונים מים ומלח בסיר גדול עד שהמלח מתמוסס. מערבבים פלפל ואת 4 החומרים הבאים.
מניחים צלחת גדולה על גבי טורקיה לצלול.
מקום במקרר. משרים טורקיה 8 עד 10 שעות.
הסר את טורקיה ממי מלח; לשטוף ולייבש טפיחה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. חנות חשופה במקרר.)
מניחים הודו על מתלה במחבת צלייה גדולה. למרוח חמאה על תרנגול הודו.
הניחו את תרנגול ההודו בתנור. להפחית את הטמפרטורה ל 163°. טורקיה צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך175, על 2 1/2 שעות.
להעביר טורקיה מגש; אוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני גילוף (טמפרטורה פנימית תעלה 5 עד 10 מעלות).
כפית את השומן מ טפטוף במחבת, הזמנה 1/4 שומן כוס. למדוד 2/3 כוס מיצי פאן. ממיסים חמאה ושמורים 1/4 כוס שומן בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מערבבים בקמח. מערבבים עד חום בהיר, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף מרק עוף, מיץ אגס, ומיצי מחבת כוס 2/3. מבשלים עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים ברום. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים טורקיה עם מיורן; לשרת עם רוטב.
אין מקום במקרר למלח תרנגול הודו? אין בעיה. שים שקית תנור טורקיה בגודל בצידנית גדולה, ואז למקם את טורקיה בשקית.
יוצקים את המלח ולאטום בחוזקה.
מניחים קרח סביב טורקיה, לסגור את המכסה בחוזקה, ולתת לו מלח 8 עד 10 שעות, הוספת קרח מעת לעת כדי לשמור על הטמפרטורה ב 40° או מתחת.