הודו צלוי עם שום, מרווה ולימון
הודו צלוי עם שום, מרווה ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 827 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, הודו, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו הודו צלוי מרווה ושום, הודו צלוי עם חמאת שום מרווה, ו הודו צלוי עם שום, מרווה ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 F. מלטפים את טורקיה יבש עם מגבות נייר.
מניחים את הכנפיים מתחת לגוף.
מניחים את הפטרוזיליה בחלל. אם אתה אוהב ציפור מסודרת למראה, לקשור את מקלות התיפוף יחד באמצעות חוט המטבח.
מניחים את הגזרים, סלרי ובצל במחבת צלייה מתכת.
מעבירים את ההודו למדף תיל ומניחים אותו על הירקות. דק קוצצים את השום, הפטרוזיליה, ומרווה.
מערבבים בקערה קטנה עם מיץ לימון, גרידה, ו 1 כף שמן זית. בזהירות להחליק את האצבעות מתחת לעור של השד והירכיים כדי לשחרר אותו. דחוף את תערובת העשבים מתחת לעור.
טפטף את העור עם השמן, באמצעות האצבעות שלך, להפיץ אותו באופן שווה. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל. צולים את ההודו שנחשף עד להשחמה, 30 עד 45 דקות.
מוסיפים את המרק למחבת. כסו את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 F. צלי עד מדחום מוכנס בירך רושמת 165 F, על 2 שעות.
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. שמור את שאריות המחבת והירקות לרוטב.