הכי טוב גבינת סיר אחת ומקרוני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מדורה אחת-סיר מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים ומלח לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפסטה המעטפת, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד שהמים בישלו קצת, על 5 דקות.
מערבבים בחלב, וממשיכים רותחים במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים את הצ ' דר, פרמזן, פלפל וחרדל; מערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב סמיך וקטיפתי. העמילן מהפסטה מעבה את הרוטב כאשר הפסטה מבשלת.