קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן קנולן, חומץ תפוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל, הליבוט בגריל עם רוטב עגבניות לימון, ו צ'ילי מתובל הליבוט בגריל עם סלסה רוטב תירס בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, התפוחים ואבקת הקארי מסה ומבשלים עד שהבצל והתפוחים מתרככים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים את חלב הקוקוס ושלושת רבעי גרעיני התירס. מבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה קלה, עוד 25 עד 30 דקות. מסננים את הרוטב המוגמר לקערה גדולה, מוסיפים את יתרת התירס וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים גריל לצלייה ישירה ועקיפה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברישים את הליבוט משני הצדדים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים על אש בינונית-גבוהה עד לחריכה קלה בצד הראשון, כ -4 דקות. הפוך וחרוך את הצד השני, עוד 4 דקות. אם הדג עדיין לא מבושל, סובב את הסורג (במקום להזיז את הדג) כך שהדג יעבור חום עקיף. מכסים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהם פשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מעבירים את הדג המבושל לפלטת הגשה גדולה. מעל קצת רוטב קארי תירס קוקוס. מפזרים את עשבי התיבול מעל הרוטב, ואז מעל צ'אטני עגבניות שרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צ ' אטניעגבניות צ ' אטני
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הכן גריל פחמים לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
זורקים את העגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מעבירים לסל גריל וצולים עד לחרוך ומעט רך, זורקים מדי פעם, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
שלב את החומץ, הסוכר, הכוסברה וזרעי הכמון בסיר קטן והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה לזיגוג, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מניחים להתקרר מעט ואז יוצקים על העגבניות. זורקים, מועכים מעט את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
14
מוסיפים את עשבי התיבול והגרידה, זורקים שוב, טועמים ומתבלים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1אוראו ממולאים כפוליםקרקע צ'ילה דה arbolקרקע צ'ילה דה arbol23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס6שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קומץעלי כוסברה טריים, להגשהעלי כוסברה טריים, להגשה1חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4אוזניים תירס, גריל גרעינים הוסראוזניים תירס, גריל גרעינים הוסר1smallsתפוח סבתא סמית', cored ו dicedתפוח סבתא סמית', cored ו diced1פיינטעגבניות ענביםעגבניות ענבים1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון2חתיכות טופי הית' ברשומר קרקעשומר קרקע1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערךפילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערך1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גרידת לייםגרידת ליים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מנטה קצוצהמנטה קצוצה1קומץעלי נענע טריים, להגשהעלי נענע טריים, להגשה1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגים או מלאי ירקותמלאי דגים או מלאי ירקות

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.