קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן קנולן, חומץ תפוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל, הליבוט בגריל עם רוטב עגבניות לימון, ו צ'ילי מתובל הליבוט בגריל עם סלסה רוטב תירס בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, התפוחים ואבקת הקארי מסה ומבשלים עד שהבצל והתפוחים מתרככים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים את חלב הקוקוס ושלושת רבעי גרעיני התירס. מבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה קלה, עוד 25 עד 30 דקות. מסננים את הרוטב המוגמר לקערה גדולה, מוסיפים את יתרת התירס וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים גריל לצלייה ישירה ועקיפה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברישים את הליבוט משני הצדדים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים על אש בינונית-גבוהה עד לחריכה קלה בצד הראשון, כ -4 דקות. הפוך וחרוך את הצד השני, עוד 4 דקות. אם הדג עדיין לא מבושל, סובב את הסורג (במקום להזיז את הדג) כך שהדג יעבור חום עקיף. מכסים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהם פשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים את הדג המבושל לפלטת הגשה גדולה. מעל קצת רוטב קארי תירס קוקוס. מפזרים את עשבי התיבול מעל הרוטב, ואז מעל צ'אטני עגבניות שרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צ ' אטניעגבניות צ ' אטני
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הכן גריל פחמים לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
זורקים את העגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
11
מעבירים לסל גריל וצולים עד לחרוך ומעט רך, זורקים מדי פעם, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
שלב את החומץ, הסוכר, הכוסברה וזרעי הכמון בסיר קטן והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה לזיגוג, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מניחים להתקרר מעט ואז יוצקים על העגבניות. זורקים, מועכים מעט את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
14
מוסיפים את עשבי התיבול והגרידה, זורקים שוב, טועמים ומתבלים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1אוראו ממולאים כפוליםקרקע צ'ילה דה arbolקרקע צ'ילה דה arbol2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית6קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קומץעלי כוסברה טריים, להגשהעלי כוסברה טריים, להגשה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4אוזניים תירס, גריל גרעינים הוסראוזניים תירס, גריל גרעינים הוסר1smallsתפוח סבתא סמית', cored ו dicedתפוח סבתא סמית', cored ו diced1פיינטעגבניות ענביםעגבניות ענבים1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שומר קרקעשומר קרקע1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכום הקרקעכורכום הקרקע907פלפל האבנרופילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערךפילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערך1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גרידת לייםגרידת ליים2קרום: פירורי קרקר גרהםמנטה קצוצהמנטה קצוצה1קומץעלי נענע טריים, להגשהעלי נענע טריים, להגשה1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגים או מלאי ירקותמלאי דגים או מלאי ירקות

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.