הליבוט בגריל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. . אם יש לך אבקת בצל, פטרוזיליה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו הליבוט בגריל עם פלפל אדום בגריל האריסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מערבבים חמאה, מיץ לימון, אבקת בצל, פטרוזיליה, שמיר, סוכר, מלח ופלפל יחד בקערה; להפיץ באופן שווה על סטייקים הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוט
אבקת בצל
מיץ לימון
פטרוזיליה
חמאה
פלפל
מורחים
סוכר
שמיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מבשלים על גריל שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 5 עד 6 דקות לכל צד.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.