קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה

הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה
הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עגבניות צלי קישואים, זעפרן Tagliarini עם חלזונות, Sorrel, עגבניות, קישואים, ו הליבוט אפוי עם קישואים, עגבניות, שמיר ופטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ של 1 לימון, שמן זית זעפרן. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה דגיםפילה דגים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זעפרןזעפרן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בצלחת לא מגיבה בשכבה אחת.
3
יוצקים את תערובת השמן על הדגים ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.מחממים תנור ל 232°. מרססים מחבת צלייה עם תרסיס בישול לא מקל ומניחים בתנור עד שהוא חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים מעט מלח גס על תחתית המחבת החמה. הרם את פילה הדגים מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולמקם אותם, צד העור למטה, על המחבת החמה. צלי עד אטום לאורך כל כאשר פירסינג עם סכין, 7 עד 10 דקות.בינתיים, להכין את הירקות: במחבת סאוט nonreactive גדול על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלח גסמלח גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהם מתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים את הזעפרן וממשיכים לבשל עד שאלוט רך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זעפרןזעפרן
7
העברה על 1 Tbs. של שאלוט לצלחת קטנה ולהניח בצד.הגבירו את החום מתחת למחבת המוקפצה לגובה. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את עלי התרד אל השאלוט שנותר במחבת. מטובל, משליך כל הזמן, עד התרד הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מעבירים לצלחת, מתבלים במלח גס ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מניחים את המחבת סאוט מעל חום בינוני ומוסיפים את שאלוט שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
11
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מוסיפים את המרינדה השמורה, מגדילים את החום לגבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט והירקות פשוט רכים, 5 עד 7 דקות יותר. מתבלים במלח גס, פלפל ומיץ לימון.תלולית חלק מהתרד במרכז כל צלחת בודדת. למעלה כל אחד עם פילה דגים כפית את תערובת קישואים על הדגים. אבק את הדגים ואת הצלחת עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
חותכים את הלימון הנותר לפרוסות ומחלקים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה