הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה
הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עגבניות צלי קישואים, זעפרן Tagliarini עם חלזונות, Sorrel, עגבניות, קישואים, ו הליבוט אפוי עם קישואים, עגבניות, שמיר ופטה.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ של 1 לימון, שמן זית זעפרן. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל גס.
מניחים בצלחת לא מגיבה בשכבה אחת.
יוצקים את תערובת השמן על הדגים ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.מחממים תנור ל 232°. מרססים מחבת צלייה עם תרסיס בישול לא מקל ומניחים בתנור עד שהוא חם, כ 5 דקות.
מפזרים מעט מלח גס על תחתית המחבת החמה. הרם את פילה הדגים מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולמקם אותם, צד העור למטה, על המחבת החמה. צלי עד אטום לאורך כל כאשר פירסינג עם סכין, 7 עד 10 דקות.בינתיים, להכין את הירקות: במחבת סאוט nonreactive גדול על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהם מתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הזעפרן וממשיכים לבשל עד שאלוט רך, כ 4 דקות יותר.
העברה על 1 Tbs. של שאלוט לצלחת קטנה ולהניח בצד.הגבירו את החום מתחת למחבת המוקפצה לגובה. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את עלי התרד אל השאלוט שנותר במחבת. מטובל, משליך כל הזמן, עד התרד הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לצלחת, מתבלים במלח גס ופלפל, ומתחממים.
מניחים את המחבת סאוט מעל חום בינוני ומוסיפים את שאלוט שמורות.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המרינדה השמורה, מגדילים את החום לגבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט והירקות פשוט רכים, 5 עד 7 דקות יותר. מתבלים במלח גס, פלפל ומיץ לימון.תלולית חלק מהתרד במרכז כל צלחת בודדת. למעלה כל אחד עם פילה דגים כפית את תערובת קישואים על הדגים. אבק את הדגים ואת הצלחת עם הפטרוזיליה.
חותכים את הלימון הנותר לפרוסות ומחלקים בין הצלחות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה