הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט צמח פריך מצופה סלרי מתולתל ו שעועית ירוקה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 509 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית ירוקה עם חמאת עשבי תיבול, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
באמצעות מקלף ירקות חד, לגלח את הסלרי כדי לקבל שבבי דק ארוך.
שים את שבבי הסלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יהיה מאוד פריך, מתולתל וחמוד.
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, על חום בינוני ולהגדיר קערה של מים מלוחים היטב קרח. לזרוק את verts haricots במים רותחים ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין מוצק.
הסר את השעועית מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח ולתת להם להתקרר. כאשר הם קרים ועדיין ירוקים רטט, להסיר אותם ממי הקרח ושמורה.
מתבלים את פילה הדגים במלח.
מערבבים את עשבי התיבול ואת פתיתי תפוחי האדמה בצלחת רדודה. טובלים את צד הבשר של כל פילה לתוך שטיפת הביצים ולאחר מכן לוחצים אותם לתוך תערובת עשבי תיבול/תפוחי אדמה פתית. שימי מגש סדינים עם הצד המאובק למעלה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את הדגים, בצד קרום למטה. כאשר הקרום הפך לזהב ופריך, להפוך אותם, ולאחר מכן להעביר את הדגים לתבנית אפייה מרופדת במתלה קירור ולשים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 6 דקות.
הסר את השמן במחבת סאוט ולהוסיף שמן חדש. לזרוק את השום ופלפל אדום מרוסק. כאשר השום הופך להיות זהוב ארומטי להסיר אותו ולהשליך. לזרוק את הפלפלים השמורים, מתבלים במלח, לטעום, לגלגל אותם סביב בשמן כדי לחמם דרך. כאשר הם חמים, לכבות את החום ולשמור אותם במחבת.
הסר את הסלרי ממי הקרח ויבש ב ספינר סלט כדי להסיר את המים העודפים.
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. לסחוט את המיץ מן חצי לימון הנותרים מתבלים עם מלח, במידת הצורך.
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה העליון עם הדגים קרום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.