הליבוט וסתיו קציר סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט ו קציר הסתיו Sauté. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 375 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, לפת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סלט קציר סתיו, סלט קציר סתיו, ו סלט קציר סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את שאלוט קצוץ ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הסקווש, גזר לבן ולפת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את היין, קורנית, עלי דפנה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-2 דקות.
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את שמן הזית. מתבלים את חתיכות ההליבוט במלח ופלפל ואובקים אותן קלות עם הקמח.
מוסיפים את ההליבוט למחבת החמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לזהב קל, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיפים את הדגים לירקות ומבשלים במשך 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדגים וירקות לקערות רדודות. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ. מערבולת 1 כף הנותרים של חמאה לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל וכפית מעל התבשיל.
מקשטים עם עלי הקורנית ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.