הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים
הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 395 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך בצל, שמן זית, 2-אונקיה פחיות עגבניות במיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים, הליבוט אפוי עם קישואים, זיתים, עגבניות ותפוזים, ו הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות.
הוראות
חותכים את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים.
חותכים תפוזים בין ממברנות כדי לשחרר קטעים.
שמן חום במחבת גדולה מאוד כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; sauté עד מכרז רק מתחיל חום, על 8 דקות.
מוסיפים עגבניות ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 3 דקות. מערבבים בעדינות במקטעים כתומים וזיתים. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מפזרים פילה הליבוט עם מלח ופלפל. סדר הליבוט בשכבה אחת על גבי תערובת ירקות במחבת. מכסים ומבשלים בעדינות עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, על 12 דקות.
תערובת ירקות כפית על צלחות. למעלה עם הליבוט.
מניחים גבינת פטה על תערובת ירקות לצד הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.