קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה

הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה
הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק, ושמיר - כתום Gremolatan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2523 קלוריות, 257 גר' של חלבון, ו 150 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך שאלוט, קליפת תפוז, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו עוף, סלק מגורד וירקות סלק עם חמאה כתומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת גדול מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים שמיר לקלף בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים סלק בקערת זכוכית בינונית; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות סלק באמצע הדרך. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל גבוה עד למכרז בלבד, 8 עד 10 דקות. לחשוף ולנקז. סלק מגניב מעט. מקלפים וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/3 אינץ'. החזר סלק לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים 1 כף שמן, 1 כף גרמולטה, ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
6
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב. לזרוק ירקות סלק בקערה בינונית אחרת עם שמן כף 1; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סלק ירוקסלק ירוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים פרוסות סלק בשכבה אחת על מחצית גיליון האפייה מוכן. עלי סלק על החצי השני של תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; מניחים פילה דגים על גבי סלק ירוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סלק ירוקסלק ירוק
9
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
10
מפזרים דגים עם 2 כפות גרמולטה.דגים צלויים וירקות עד דגים הוא רק אטום במרכז, על 8 דקות. מחלקים דגים וירקות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
מפזרים עם נותר גרמולטה ומגישים.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.