הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים
הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זיתים, עלי כוסברה, עלי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, ו הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים.
הוראות
מניחים בצל, פטרוזיליה, כוסברה, גרידת לימון, מיץ לימון, זיתים, צלפים, שום ופלפל במעבד מזון; דופק כמה פעמים לקצוץ.
מוסיפים שמן ותהליך, מגרדים את הצדדים כמה פעמים, עד צורות להדביק דמוי פסטו. פט הליבוט עם משחת העשבים. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.מחממים תנור ל 232°. מעיל צלחת אפייה 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. מסדרים את הליבוט בצלחת וכפית כל תערובת עשב נוספת על גבי.
אופים, חשוף, עד הדג הוא אטום במרכז, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.